3 veckor och 5 dagar

sen jag skrev sist.. ooops.. jag är faktiskt usel på dehäär! ja fösöker att skriva men vissa dagar finns de inget att skriva om .. lr så äre bara skolan som gäller men vem är egentligen intresserad av att bara läsa om skolan min? just de..
de som "säljer" bäst är ju alltid när man får veta om nån annans privat liv.. vem har hon på gång med nu? jahaa vem vare hon stod med där på stan i fredags? jahaa har dom gjort slut? varför? osv.. de är sånt folk vill läsa, skvaller.
men tyvärr så händer det inte så mycket i mitt privat liv som jag kan berätta om nu! de finns ju snygga killar och sånt som man drömmer om på nätterna..hehe men stor chans att man skulle få dejta dom,näe. så de är bäst att ha dem i sina drömmar istället å fösöka leva vidare och mittiallt träffar man den "rätta" sin "livskärlek" en kväll på stan? vem vet.

om de händer.. lovar jag att berätta, i promise ;) de känns sååå töntigt att sitta här å skriva då de kanske inte ens är nån som läser detta? haha jag gör ju iaf mitt bästa och de är ju kul att läsa om nå år vad man gjorde den kvällen osv. så jag tar dehär mera som ett minne!
yeep men nu ska jag hoppa i duschen.. vi har punk tema imorgon så vi ska klä oss, laga håret och sminka oss punkit. sen blire fotografering, jätte kul! :D förra veckan hade vi 50- tals tema :)
ska slänga upp en bild från när vi hade 50-tals tema och en bild från ihälj så ni får se hur jag ser ut nu just haha ;)

 
jag på 50-tals tema


jag just nu! :)

nati nati! ♥

RSS 2.0