300610

usch jag har sjuk hals, den är sväld och vit fläckig. var till läkaren idag men ingen angina visades på snabbtestet.. så får se va de säger då ja ringer på fredag och de har odla testet.

annars igår var jag och gjorde det med stord D! ;)


tungan är lite sväld.. men ni får bättre bild sen när det blir bättre(läs:när jag har lagat på riktigt) ;)

nu väntar jag på att pappa ska komma hem, han tyckte tydligen lite synd om mej och fråga om jag ville han skulle hämta nå mat åt mej från stan, självklart går ju alltid en El Maco måltid ner ;) sen sku han å handla också.. då tyckte mamma "har vi nå glass åt dej då?" så får välja lite glass nu också, hoppas bara nån smak smakar nått också!


här har ni en ledsen och sjuk Madeleine som vill bli frisk!


280610

jag är piercings-sjuk, har länge tänkt att de sku va skit snyggt och kul att ha piercing i tungan men jag har aldrig tagit modet till mig och vågat laga.. men nu funderar jag hårt på att fara å laga. de skulle dessutom vara sista piercingen, har ju redan i läppen och naveln så skulle inte behöva flera än 3 ;) ska se ifall jag far med då Linda ska pierca sej så har man lite sällskap och är inte den enda som "plågas" ;)
bild från google



230610

har solat i 5 timmar idag och imorgon blir det också att sola, måste passa på nu sålänge det är sol! vill ju bli brun! är nog lite redan men de är inget mot vad jag brukar bli på somrarna.

imorgon får jag äntligen vara med emil också ♥ har saknat honom så otroligt mycke de här senaste dagarna, har bara drömd mardrömmar hela nätterna om honom och mej så har bara börjat sakna honom mer då.. längtar då jag får sova med min man igen känner mej mycke tryggare med honom vid min sida, har inga mardrömmar då inte ;)
och ett stort + är ju att det är midsommar ihälg och det lovas bra väder! tummen upp

tror att jag ska vänta en stund nu efter maten, sen blir de en liten spring tur, om jag inte hinner bli för lat! ;)


en sol bild från förra sommaren



210610

idag är en dålig dag, jag är på jätte jätte dåligt humör. usch fy bläää. sku behöva massa myys nu me min älskling men nej, ja e hemma i jeppis. :( tänkt då ja sku få en överraskning.. att han sku va påväg hit men nej drömm vidare madeleine.. emil e it så på hittig så han hittar på såna saker!

sådär annars kan jag ju säga att lördagen var skit kul bara jag inte sku ha behöva köra nån nånstans hela tiden, var ju chaufför. men annars hade vi jätte kul!

men nu ska ja vänta på att emil ringer och säger gonatt, sen tar jag natten! natti natti

190610

sitter hos Emil nu, han åkte iväg till jobbet för en halvtimme sen och är till typ 3 inatt :/ slött.. sitter och väntar på att en tvätt ska bli färdig så jag kan hänga upp den och fara iväg! ska fa å köpa chips.. blev så snål på såndär riktit salta pirkka chips :D ska fa å äta de ti lindas ;)
men nu ringde några av emils kompisar som måste köras till stan :P så måste fara nu och plocka upp tvätten sen!
en bild på mej från igår!



110610

Solat, check! som tur steg jag upp redan 11 och det var strålande sol och 22 grader i skuggan hann sola till nyss då solen gick i moln, så 4½ timme, inte illa :) väntar på att pappa ska hämta rökt lax, mums ;) och sen ska jag hoppa i duschen, platta håret, kleta på lite mascara(skönt med sommar då man är lite solbränd och inte behöver lägga nått annat än mascara och lite solpuder), fara till lidel och köpa lite god dricka och sen blir de Nykarleby :) blir säkert än riktigt bra kväll, har inte träffat emil på några dar och det kanske blir grillkväll! :) peeerfekt sommarkväll!

men jag har ett problem.. kläderna, ingenting passar på mej idag fasst jag vet exakt vad jag skulle vilja ha på mej men icke sa nicke.. de går helt enkelt inte! måste snart riva ut alla kläder jag har i kläskåpet så kanske jag hittar nått! ;) de brukar hjälpa..

NEEEJ.. nu har jag hicka, hatar att ha hicka de är så jobbit å de går ju aldrig över! :( bläää

(bilden är tagen från google)


100610

jess äntligen var det sol idag! men kallt.. men jag hittade ett ställe på terassen där det var le, så 5 timmar låg jag i solen sen orkade jag inte mer + att de kom fullt med myggor!
och jag fick veta just att de ska vara varmare och sol imorgon också :D jess då kan jag sola hela daagen igen(hoppas jag får lite färg också) sen ska jag hoppa i duschen och laga mej i ordning och seeeeeen bär det av till Emils, äntligen :) de blir nog bra dehäär!

jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. kolla just nyaste avsnitett av The Hills och nu är jag trött.. jätte trött. men om jag sover nu en stund så kanske jag inte får nån sömn till natten.. men iofs så är de bara bra så somnar jag när jag solar imorgon så hinner jag inte bli så rastlös ;)

bilden är från då jag och Dexter solade vid Emils en lördag, Emil kom och fotade oss.



090610

fan vad dehär bloggase går åt pipan.. jag orkar inte vara så aktiv för det första finns de inte så ofta nå vettigt att skriva om lr så har man inga bilder heller som man skulle kunna lägga upp istället!

har varit på riktigt dåligt humör dehär senaste dagarna.. varför vet jag inte? fick nog orsaker sen att bli på ännu dåligare humör av..
men dehär vädret gör ju ingenting bättre helatiden kallt,mulet och regn. och JAG har SOMMARLOV och de går inte ens att vara ute utan att frysa ihjäl? och det värsta, de går inte att sola :(
usch fy blä, får vara blekfis hela sommaren måste börja använda brun utan sol snart och då är det minnsann kris.

och snart är det helg igen då är det iaf popkalaset på lördag! MEN förståss ska de ju regna då också -.-
fan ingenting e bra nu men som tur har jag ju iaf en Emil som jag får vara med typ på fredag kanske? :)


bjuder på en bild på mej och emil för 2 hälger sen, lite smått onyktert men nog tkr jag om honom för de.



RSS 2.0