270410

vilken jobbig dag!! var själv på cittari idag fö Hannie va ti Oulu å kolla på taitaja finalen såå jag hade 5 rullakkor (hur stavar man de?) men varor som skulle packas upp och läggas i hyllorna.. de va så mycke så när jag var färdig med allt de så var klockan 3 och jag hade inte haft nån paus på hela dagen inte ens en mat paus. så jag for hem 3 och tog mina pauser då! mina fötter är jätte jätte sjuka och svälda, såhäär sjuka har dom aldrig varit förr! mina armar är fula, fullt med rivmärken,torra,blåmärken och röda utslag + att de snöa idag när jag slutade, blää :( men som tur är de bättre väder nu ikv! och bara 3 praktik dagar kvaar jeeee!

Ikväll kom Linda hit en stund då hon va i Jeppis :D riktigt trevligt! skitunge som sticker iväg till ylläs nu över vappen :(  efteråt kollade jag lite OTH, jätte länge sen sist ;) men då dom är så slöa med att lägga ut nya avsnitt så jag kan inte se de sista så regelbundet för då hamnar jag tillsist att sitta och vänta på nästa avsnitt i typ 3 veckor, nej usch!

Om jag sku orka slita bort min feta röv från sängen nu så jag sku kunna hoppa i duschen, jag stinker ju nästan, hehe! ;) näämen måste fräscha upp mig lite får ju fara till min sötis imr :) <3

 

260410

jar är helt slutkörd..lr jaa nästan iaf :b  har haft fullt upp på citymarket idag, de va bara jag och Hannie som plockade upp varor, och de tog från 8 på morgonen till 4 på dagen och vi hann just och just färdig! huh

men fint väder är de iaf idag fasst man har messt varit på insidan -.- nu känner jag doften av mat, tror bestämt att pappa är färdig med maten så nu far ja å kääka lite, det behövs nog efter denhär dagen! :)





250410

igår blev en riktigt trevlig kväll! kvällen började hos Bellas med kaffe/te bjudning, synd bara att int Emil kunde komma dit då alla andra va där men, he is a busy man ;) men de va no helt bra ändå, sen senare fo jag Bella å Linda till jeppis. vi for först till Netti och pratade me en massa folk! och sen drog vi iväg till nya O'learys.. jag hade inte alls nå bra föväntningar på de ställe, men de var faktiskt jätte bra där! de fanns så myki sitt platser och ett stort plus i kanten, de hade ett live band där som spelade kings of leon låtar, mmmmmmmmm ;) så jag tror faktiskt hårt på de nya ställe! :)

Idag skiner solen, jess :D har varit ute på terassen i 3 timmar och solat ;) emellanåt blåste det kallt men där emellan så stekte solen rejält! :D så förhoppningsvis har man fått lite färg nudå :) de återstår att se!
nu sitter ja och väntar på att emil ska ha varit å flyttat färdigt för idag så jag får fara dit :)


240410

it's amazing!! ja e så uusel på dehäär me att hinna/orka/ha lust me att blogga aktivt! haha de är skrattretande faktiskt!
och vad har hänt i mitt liv sen ni såg nått livstecken av mig här på bloggen? joo jag har haft färdigt mina 3 praktik veckor på face the fact och har nu haft 2 praktik veckor på citymarket och en återstår där än :)
på citymarket går de riktigt bra, finns hela tiden nånting att göra! plus att vi försöker hitta på å utföra nå små behandlingar som hör ti vårt yrke och inte bara stå och plocka upp varor i hyllorna dagarna i enda ;)

idag är de kallt och blåsigt och brrr... bläää :( vill ha sooommmaaaaar.. nuu! vill sola :/ blir ritkigt arg snart om inte vädret kan vända till sommar? de är ju trots allt 1:a maj nästa hälg!!

nu ska ja gå o ta en liten tupplur, hihi. fick bara sova ti halv 12 idag, emil tyckt att jag var en sömntuta och att han sku kittla mej under fötterna å fösöka dra mej ur sängen så ja gav upp och steg upp av mej själv! ;) såå lite viilande blir det nu och ikväll vet jag inte alls vad ja ska göra.. kanske blir det at tbara vara hemma me mamma å pappa? får see.. låter int sådär jätte lockande ;)



010410

farligt datum dehäär, idag blir man bara lurad och alla bara luras ;) och nu är våren här! :D idag kan man gå runt med läderjacka, + 10 grader har vi här, känns riktigt  varmt och skönt :D fasst de sku få vara 20 + grader till så sku de vara perfekt! ;)

idag på praktiken har jag färgat bryn, forma bryn,färgat fransar, gjort franspermanent,vikit tvätt, plockat upp varor och prissatt! har haft en hel del att göra, kul! :) och nu är de 4 dagar påskledigt och sen bara 4 praktik dagar kvar på face the fact! :)

sitter nu vid Emils och snart kommer Linda,Ronny och Fiffi hit :) blir säkert en riktigt trevlig kväll har jag på känn! :)


i vår/sommar kommer det att vara jäkligt snyggt med en tjock och lång fläta vid sidan!
tur att man har långt hår och kan följa det, för der är fakstiskt jätte snyggt! ;)


RSS 2.0