300310

alltså jag sov uur uselt inatt! först somnar Emil direkt och jag kan inte somna.. sen börjar dett spöka i emils lägenhet(igen!) de lät från vardagsrummet och att de var dedär uppskjutbara fotstödet på fotöjlen som small till som de brukar göra när man släpper upp det för snabbt! jag blev ju förståss rädd och väcker emil, han vaknar och säger bara 'nääää int spökar de nå' tar mej i handen och föståss somnar han bums igen.. tyypist! sen när jag likväl har lugnat ner mej och börjar bli trött så får jag sån otrolig magknip, de va fruktansvärt.. :( sen till sist somnade jag endå men han inte sova nå länge innan emil hade rullat å på i sängen så jag låg på 30 cm av en dubbelsäng med hälften av kroppen över säng kanten, haha! hur mycket jag än buckade i honom så flyttade han inte på sej äns en millimeter! huh

nåjaa sen blev de väckning då, usch va ja va trött! urk. meen ett gott morgonhumör hade jag endå :D stackars emil.. han var helt nyvaken och försökte somna om fasst jag hade stigit upp och ställde mej mot praktiken, och dåå kommer jag och bråkar me honom, kittlar, biter och bråkar me honom tills jag fick bråttom att åka iväg ;)

praktiken idag vaar vääldigt tung.. för jag fick ju jöra ingenting! städa ett wc och svara i telefon. usch jag hatar att sitta bara på en stol och vänta på att nått ska städas :/ ja går faktiskt på kosmetologlinjen och inte på städerskalinjen!  bläää
nu ska jag halvsova till one tree hill! sådeså



280310

söndag redan då! och de betyder chill dag med nått gott och film ;) sitter vi emils och chillar med äntligen hemma nu just :) han är inte hemma nu fö han är i jobb men slutar om typ en timme.

igår blev det nog utgång för mej och tanya! träffade lite bekant folk och så annars var det en ganska lugn kväll igår, var inte lika fart och fläng som de brukar vara. men jag var jätte sliten, märktes nog att jag hade stegring i fredas såå.. men mycke dansande blev de endå fasst med en hel del pauser ;) sen än halv 3 tiden kom emil efter oss(dom stängde ju 1 timme före eftersom man ändrar klockan 3 på natten en timme frammåt). jepp så for vi sen till nykarleby och jag sov här vid emils, OIJ va jag sov djupt och sköönt :) somnade typ direkt och vaknade inte alls nå inatt först när emil kom och sa hejdå när han stack ti jobbet men sen direkt somnade jag om igen och vaknade halv 2, oijdå ;) hehe en liten sömntuta här.

meeen nu ska ja kolla färdigt äntligen hemma, ha en skön söndag! ;)




270310

gomårron :) fyyy va jag e trött.. fasst vi steg upp för typ 2 timmar sen, meen ha chillat och kollat men in black :) nu sitter jag här i emils soffa å ser på när han diskar, han e nog duktig! ;)

igårkväll var vi till lindas och sen körde vi å på här i nykarleby bara :) sen blev de lite tv tittas och läggdags, var så himla trött :b
ikväll vet jag inte än hur den blir, men antagligen ska jag vell vara med tanya åtminståne, kanske blir lite utgång :) de syns ju sen hur de blir.. :)



250310

idag har jag gjort en manikyr på lia, wuhuuu sen har jag bara städat och prissatt varor och svarar i telefon :b meen de gåår nog bra att vara där :)

och idag på dagen var jag till kirurgen.. han som ska göra min bröstförstoring och han titta lite och jag fyllde i nå papper och sen fick jag gå upp till dagkirurgin och prata med en om hur operationen skall gå till och så :) väntar på operations datum nu bara, de e 1 månads väntekö så :)

HAHAHAHAH luuuuring ;) int ska jag laga nå bröstföstoring(än iaf), dom ska ta bort en ganglion(en knäl mellan två elder) i handleden min :)

jag hadd lite råkigt nu sålänge jag väntade på att få hoppa i bilen å köra iväg till Emils så ska bjuda er på lite bilder haha ;)



nu drar ja, hejdåå ;) 

time for bed

ikväll har jag faktist varit ut och gått med Sanna, trots de kalla vädret. meen vi hade en del att prata om så de gick snabbt :b sen har ja bara tagit en dusch och kollat one tree hill :)

and nooow, i have to find some sleep :) goodnight!


240310

fick sluta redan för idag :) sköönt! idag har jag tvättat och hängt tvätt, kokat svampar, torkat damm och lagat nå kundkort. :b inga behandlingar för mej idag och inget telefonsvarande blev av, hah. var även på matpausen å äta ti mc donalds med Emil :) wuuhuu

efter att jag slutade passade jag på att gå in till drop in solarie å sola lite :) var bara 15 minuter eftersom de är jätte längesen jag var sist. men konstigt nog.. jag ääälskar att ligga å steka i solen på sommarn! men när jag ska sola i solarie blir jag konstigt nog vääldigt uttråkad och rädd bara för att jag vet att jag är halft instängd haha.
men då har jag ett tips till ni som är som mej, jag brukar alltid räkna att om jag är 15 minuter.. hur många låtar som ska spelas på radion innan jag är färdig. och då räknar jag oftast att en låt är 3 minuter alltså det blir 5 låtar på 15 minuter. och då är ju oftast en låt lite längre än prick 3 minuter. så oftast stängs solarie av innan jag har räknat 5 låtar, så tiden går mycke snabbare då ;) haha jag och mina funderingar!

men nu ska ja kolla lite oth :)




230310

idag har varit en tung dag, hade ingen skönhets sömn inatt. Meeen på praktiken idag fick jag färga ögon bryn, svara i telefon, städa, diska, en ansiktsbehandling + frans och brynfärgning typ. lång tid hann jag endå få slutade fösst klockan 6 idag men så är kosmetolog livet :b

ikv har jag bara tagit det lungt och kollat One Tree Hill ;) imr får jag börja på säsong 6, wuhuu :D

nåjaa natten nuu gonatt alla söta :)


Only heaven loves you now


Hur kan man älska någon så mycket att allt blir bara fel.
för att man vill tillbringa mycke tid med personen man älskar för att lära känna den bättre så man slipper alla onödiga konflikter.
varför kan man bara inte få vara med den man älskar..
man vill ju va me dem och känna sig omtyckt för att kunna må bra.
veta att de älskar än vad som än händer och för personen man e och inte den personen de vill man ska vara.
Få spontana meddelanden som ett "jag saknar dej redan, puss" med tandkräm på bandrumsspegeln, eller en spontan väckning mitt i natten bara för att din älskling vill påminna en om att han älskar dej eller redan ett gulligt godmorgon meddelande direkt från morgonen.
En sån liten sak betyder så mycket och tar ingen lång tid eller är nå speciellt krävande att göra.
varför lever man inte lyckligt förälskad som i filmer allt e perfekt å inget förflutna att fundera över.
Varför kan man inte glömma allt gammalt? de som räknas e ju nuet, nu och här. 
Om man e kär så betyder inget gammalt nått mera och alla personer e olika, glöm alla ex och glömm allt dåligt som var förr. Lr de bra som bara inte blev till nått.
Varför är kärlek så svårt? så jäkla fint men nått av det svåraste när inte allt är som det ska.
Allt sku vara så otroligt lätt om man sku leva utan kärlek, de sku inte finnas nått som heter kärlek..
tråkigt sku de nog vara men man sku aldrig behöva få sitt hjärta krossat.


första dagen avklarad

första praktikdagen på Face the fact gick riktigt bra fasst allt går på finska. fick t.o.m sluta tidigare idag så de skadar ju inte ;) idag har ja plockat framm nå varor och prissatt, städat hyllor,handlat, laga nå prislistor och sånt.
ganska chill

wuhuuuu idag är det min och Emils dag :) 2 månader, det går snabbt.. snart så vips har det gått ett halvår, hehe :) juu juu grattis till oss.

Nu ska jag kolla lite one tree hill och drömma mej in i deras värld ;)



Emil ♥ Madeleine



vårkänsla

fick sån vårkänsla igår så beställde hem lite från hm :)




hej hopp

hah, oijdå dehär mitt bloggande vill ju int bli ti nått. emellanåt tappar jag lusten,har inget att skriva om eller hinner bara inte. men ska fösöka ta mej i kragen nu å börja blogga lite igen. de är ju kul att se sen efteråt vad man gjorde just för en månad sen då minnet sviker ;)

jeep, sitter vid Emils nu efter en lugn hälj :) bra att vara utvilad nu när man har lia i 6 veckor! det lär bli ganska långa dagar :/ ska vara först 3 veckor på Face the fact, en kosmetolog salong och sen ska jag vara 3 veckor på varuhuset citymarket ;) sååå de ska vell nog gå bra :) efter dom här 6 veckorna är de 3:e maj och 4 veckor kvar i skolan innan det är skolavslutning, och förhoppningsvis sommaaaaar :)

men än har vi inte fått nå vår, de bara snöar och e kallt :/ halllåå de är ju 21:a mars om en vecka är de april, jaa APRIL och påsk! minns ni inte när man var liten och gick runt och var påskkärring? de fanns ju ingen snö då, bara vägar, solen lös och det var varmt så man klarade sej med bara en tjocktröjja!

men nej vi tycks inte få nått sånt iår.. uschdåå. ja vill ha en jädrans ti sommar, stekhett! sommaren är ju bara för härlig! man är brun, kan gå med bara linnen å eventuellt läderjacka,leggings, och ett par snygga sommar skor, sitta på terrasser med nått kallt att dricka och brills... ååååååh ja längtar såå!

neej nu måste ja sluta att tänka på sommaren, längtar ju ihjäl mej! tur att emil bor på fjärde våningen så när man ser ut genom vardagsrumsfönstret var balkongen är så ser man bara trädtopparna och att solen skiner, så det ser lite vårigt ut iaf ;)



RSS 2.0