hej hopp

hah, oijdå dehär mitt bloggande vill ju int bli ti nått. emellanåt tappar jag lusten,har inget att skriva om eller hinner bara inte. men ska fösöka ta mej i kragen nu å börja blogga lite igen. de är ju kul att se sen efteråt vad man gjorde just för en månad sen då minnet sviker ;)

jeep, sitter vid Emils nu efter en lugn hälj :) bra att vara utvilad nu när man har lia i 6 veckor! det lär bli ganska långa dagar :/ ska vara först 3 veckor på Face the fact, en kosmetolog salong och sen ska jag vara 3 veckor på varuhuset citymarket ;) sååå de ska vell nog gå bra :) efter dom här 6 veckorna är de 3:e maj och 4 veckor kvar i skolan innan det är skolavslutning, och förhoppningsvis sommaaaaar :)

men än har vi inte fått nå vår, de bara snöar och e kallt :/ halllåå de är ju 21:a mars om en vecka är de april, jaa APRIL och påsk! minns ni inte när man var liten och gick runt och var påskkärring? de fanns ju ingen snö då, bara vägar, solen lös och det var varmt så man klarade sej med bara en tjocktröjja!

men nej vi tycks inte få nått sånt iår.. uschdåå. ja vill ha en jädrans ti sommar, stekhett! sommaren är ju bara för härlig! man är brun, kan gå med bara linnen å eventuellt läderjacka,leggings, och ett par snygga sommar skor, sitta på terrasser med nått kallt att dricka och brills... ååååååh ja längtar såå!

neej nu måste ja sluta att tänka på sommaren, längtar ju ihjäl mej! tur att emil bor på fjärde våningen så när man ser ut genom vardagsrumsfönstret var balkongen är så ser man bara trädtopparna och att solen skiner, så det ser lite vårigt ut iaf ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0