jag bara älskar honom!

http://www.youtube.com/watch?v=gSi0V7BLUlk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekatrinsgoodiebag%2Ese%2Fblog%2Fauthor%2Frobin%2F&feature=player_embedded

hör på hans röst! har har absolut den bästa sångrösten + att han är väldigt söt och snygg därmed!
jag har alltid varit ett stort fan av honom sen han var på idol auditionen och så har jag vart till idol finalen!
han skulle ha behövt vinna han har den bästa rösten! :]

i think i always gonna have a crush on him, robin bengtsson ;)

läggdags

japp de är det nu eftersom jag har 8 timmars jobb dag som väntar mig imorgon, jipppiii! naaat
var just för en knappa timma sen på en spring runda och så har jag tränat lite sit-ups, armhävningar och tränat med hantlar ikv!

men nu före jag drar ska jag berätta åt er en grejj.
nu går jag på en diet. nutrilett som finns och köpas i vanlig mataffär! och efter allt skräpmat i usa så bestämde jag mig för att prova på en diet och se om det funkar, när jag kom hem från resan! nu har jag ätit det i en vecka och... jag har gått ner 2 kilo redan! och första veckan brukar de ju vara så man går upp lite och sen rasar det. men nepp inte för mej. fasst jag har nog ätit lite vanlig mat varje dag nu eftersom det har varit festival dagar och de har inte gått så bra att värma en soppa eller tillreda en shake på stan! men förståss måste man ju kombinera med träning! så jag är på gym lr ut och springer 3 dar i veckan och dom där 4 resten försöker jag vara ute och gå, cykla lr nån små träning bara.

så nu har jag två veckor kvar av dieten och ska försöka att äta så lite "vanlig mat" som möjlit och träna mycket så ska jag se vilket resultat man får! och nej ni som inte har någon övervikt ska ej testa dehär och du bör vara 18 år och dricka mycket vatten!

men nu blire sängen, godnatt!
 

chill söndag

yeep ihälj har jag bara vart i stan för vi har ju festival dagar. :)
mycke folk men de spöö regnade igår så de var inte så jätte trävligt att vara ute men de gick nog, tur att paraplyn finns! :)
nej nu äre söndag och det betyder chill! skall kolla the hills nu och sen ut på en springtur!

jag bara älskar the hills och lauren är så snygg! ååh de är så kul att kolla på och leva sig in i deras värld,
 jag bara älskar usa! :D yeeep men nu ska jag fortsätta kolla och sen ska jag berätta en sak åt er ;)


vääldigt vääldigt dålig bloggare

de är jag minsann! men jag har jobb varje dag från 9 - 5 :/ och förra veckan kom jag hem från usa, minnesota har  vart där i 3 veckor så de är vell förlåtligt varför jag inte ha hunnit blogga ;) men när skolan börjar igen kommer jag att vara lika aktiv som förut! :D

nu har vi jakobsdagar här hela veckan så de är fullt med olika program, olika sångare som kommer hit och spelar på olika ute terasser, lite marknad, dansare, spel, volleyboll och sånt trevligt! de är jääätte mycke folk så de är, awesome!

men nu ska jag gå och se i mitt  klädskåp vad för kläder jag skall ta på mig idag och hur ska jag laga håret de är ju endå fredag!

u can have whatever u like

:(

RSS 2.0