26 december

japp lr merätt är det ju 27:e för klockan är över tolv.. men jag tycker att det är först en ny dag då man har gått å lagt sig och sen vaknar på morgonen. jo ikv kom pernilla hit och sen for vi ut med chrissi sandra denis å sandra.
vi gjor kanske inte så mycket men det är redan roligt att bara umgås. de är bra att man har några vänner som kan få en på ett riktigt bra humör när man är nere som messt! lr bara prata igenom allting,oij va ni e bäst!

å snart e de nyår å inget e planerat.. kanske de blir kokkola lr blir de nån villa/stuga lr blir de bara gamla tråkiga jeppis? hmm måste nog ta å planera med gänget hur de blir. men jag vill träffa nå nytt folk! nån som vet nå vart man kan fa?!

just nu vet jag inte vad jag vill. och inget kan jag göra heller för allt jag gör så blir de bara värre å värre. de är ingen vits att fösöka antränga sig å försöka göra nått åt dehär fö du blir bara mera arg på mig för allt vad jag säger. och allting är mitt fel. men de är faktist inte bara mitt fel! om du kan tänka så långt.
jag är beroende av kärlek..

madeleine ~ bleeding love

den efterlängtade julafton

just det! nu är den förbi. det har varit en ganska vanlig traditionell och rolig julafton med vår familj! så här har min dag sett ut :
först steg jag upp en 9 tiden och for till stallet på det traditionella julkaffet! sen for jag till min syster martina och hennes pojkvän tiisa. dom har köpt ett nytt hus och jag har bara varit dit då dom har målat och hållit på å lagat allt färdigt. men nu har dom flyttat in och det var jätte fiint och myysit där! där åt vi nå smått,försökte att få någå musik på en ny mp3 spelare och så fixade vi oss till att fara hem på mat.

sen for vi hem då och åt och där var okså min ena bror nicklas sen efter maten satt vi oss och kollade kalle ankas jul! sedan umgåst vi och de blev julklapps utdelning! när alla hade öppnat sina paket med mycket skratt och många om och men så var den stora efterlängtade kvällen nästan slut. och syster och bror for hem till sitt hem med sina partners och jag fick lämna hemma med mamma och pappa. urk.. men det går vell de okså! om några år är det vell min tur att åka hem till mitt aldeles eget hem med min man. troligtvis.

jo men nu börjar kvällen lida mot sitt slut och jag skall ta och kolla andra avenyn,bästa serien som finns!
men ha en fortsatt trevlig kväll allihopa och god jul!

madeleine ~ bleeding love

daan före dopparedaan

just det! idag är det 23 december och jag har till och med skaffat mig en blogg om inte lunar räknas förståss!behövde värkligen nånstans som man bara kan skriva hur man känner, tycker å tänker. för nu denhär senaste tiden har allting varit så jobbit. nya problem hela tiden."när int he er eit så eri anat" precis! problem dom  kommer och problem dom går. men som tur har man lite lov från skolan nu, och det behövdes värkligen! jo men nu har vi ju lov så då skall man inte tänka på skolan när man inte måste det!

imorgon är det då den efterlängtade julafton! natten innan brukar man inte kunna sova för att allting är så spännande.. vad kommer man att få av jultomten? får jag det jag önskade mig? osv. men det har försvunnit lite med tiden. inte är det alls nå spännade nå mer. men lite julkänsla har man ändå! julen är ju så mysig! det bästa som man kan göra är att mysa,mums. jag hörde på jul musik och bakade faktist pepparkakor idag! det luktade så gott i hela huset. ljusstakens fyra ljus brann bredvid en kopp glögg. oij vad myysigt det var!

men ändå är det nått som känns fel. de är som en stoor tung sten är i bottnet av magen. huvudet hänger inte alls
med i svängarna. mat och livs lusten försvinner och man känner sig instängd, av allt hat och alla fula/dumma ord som du sade. varför kan man inte bara försöka bearbeta det hela och vara vänner? istället för att sätta näsan i vädret och vända ryggen till och går iväg när man ser varandra! tänk allt vad vi har gjort tillsammans hur bra vi hade det så länge det vara. skall vi bara låta det rinna ut i sanden å glömma allting med tiden ? nej,det vill absolut inte jag. men det går ju inte ens att försöka prata med dig.. du blir bara arg och går iväg. och det gör ju inte direkt saken bättre. men gosh vad jobbigt allting e. men som tur är det snart ny år och man får hoppas på ett bättre år och att allting löser sig med tiden. nu skall jag gå å dusch och se om jag skulle gå ut en sväng trots att jag skall upp tidigt imorgon bitti!

madeleine ~ loneliness is always looking for a friend

RSS 2.0