190510

Igår fick ja min klänning och mina leggings från Nelly! :) de passar faktiskt! :D ska lägga upp några bilder på klänningen hur den ser ut å på mej, måste dock sola benen lite mera så jag inte behöver ha stumpbyxor på skolavslutningen som är nästa vecka!



här är även en bild på hur min handled ser ut just nu när stygnen är borta, måste ännu ha på plåster eftersom vissa hål av stygnen är öppna ännu och de kan så lätt komma bakterier dit, så om några dar så är de igen och jag slipper allt som heter plåster och bandage för en tid ;) (snygg rand av plåstret då jag har solat med det å på)



170510

Häljen har varit riktigt perfekt! har varit vid Emils hela häljen och bra väder har vi haft 25+ :) vi har spelat fotboll, gungat, ätit glass, vart ti en villa å grilla, kollat på åskan, spelat kort och kolla hockey m.m med kompisar :) riktigt bra!

NU kliar det och svider som bara denn! håller på att färga min utväxt, det behövdes verkligen.. mitt hår växer ju som ogräs ;)

men nu ska jag gå och dricka vatten, har solfrossa.. har haft det nu i två dagar de bara vinglar och är riktigt borta i huvudet :S



140510

OIJ vilket super väder! :) igår var det +23 grader i skuggan så jag låg och stekte i solen i ca 3 timmar ;) men sen blev de lite mulet och jag hoppade i duschen och började laga mig i ordning och sen for jag till Emils :)

Usch inatt än 12 tiden började åska, jag hatar åska de är så jävla läskit! :s

Idag har vi hela +27 grader i skuggan men de är ganska mulet, hann typ bara sola än 1 timme än :( men otrolit stark sol är de! hoppas man har fått lite färg nudå ;)
ikv vet jag inte alls vad man ska göra, om jag ska vara med Emil lr inte. funderade på att få övertalad Emil om att vi ska ta å grilla nått gott ikv, är så jäkla snål ;) men får seee :) tror iaf att ikv då de är så varmt så tar jag bara min fina rosa kavaj som jacka bara , svettas ihjäl annars :)

Fan nu började det ösa ner regn! hoppas de slutar snart!


120510

idag iskolan hade vi lite teori och sen gjorde de andra seriebehandling men jag som är invalid skickade in en beställning och så var jag till hälsosystern och diskuterade en hel del och berättade om min operation! sen var det bara städning på schemat och tack för idag slut för idag så hade vi lång hälj, 4 lediga dagar! :D

Nu ikv blir det netti terrassen med Bella,Linda,Ronny(?),Emil(?) lite oklart där men iaf vi tre flickorna :D blir nog helt bra de ska lägga upp lite bilder på min outfit! :)









Svart tröja med detaljer på axlarna och armarna - Gina Tricot
Långt halsband med flera kedjor - H&M
Jeans leggings med hål - Code
3 nitarmband - JC och Lindex
2 ringar - marknadstång och finnfeeling
Skor 10 cm klack - Shoe shop
+ läderjackan ;)


110510

dethär klickade jag hem från Nelly igår ;)

 

hoppas de sitter som de ska bara! :) återstår att se..



You and I, You and I



denhär låten har snurrat omkring i mitt huvud i princip hela dagen, men den är rätt bra! :)


100510

jasså, imr blir det första skoldagen på ca. 1 vecka, kmr att vara lite tråkigt att vara där helt invalid å kan inte göra nått. har kundbetjäning imr så börjsr halv 1, de är iaf skönt! sen på onsdag ska vi göra lite seriebehandling men de kan jag ju inte göra heller.. man behöver ju två händer till ansiktsbehandling :/ men vi är ju iaf lediga torsdag och fredag :D och de hade lovat bra väder då också, hoppas de håller i sig så man kan börja sola!

jag just nu:



(inge smink)
baseball jacka - gina tricot
en svart topp - gina tricot
vit topp - gina tricot
svarta strumpbyxor - lindex

ni ser även lite av mitt bandage ;/


morsdag idag

jepp snart ska vi börja dricka kaffe å kääka tårta, då alla är på plats! ;)

jag just nu:



Tröjan är från lindex och halsbandet har jag fått av älskling till alla <3-ans dag present!


090510

tidig väckning imårn, de va en sällskaps sjuk Dexter(emils labrador valp) som tyckt ja sku stiga upp å va me honom då Emil hadd fari ti jobb klockan 9, så de va bara att stiga upp å se nöjd och glad ut! :)

nu ska ja gå å vila en stund före syskon och sånt kmr hit, och de är lite jobbigt att skriva  blogg inlägg me väster hand! ;b


Dexter e så söööt :)


och en bild från i vintras på mej, bjuder ja på :b


050510

då va operationen över.. å ja ha just fått koma hem. e sjukskriven till 21:a och stygnen (10st) ska tas bort 17:e..e lite trött,har värk å e väldigt invalid nu. så orkar inte skriva nå långt, har ju också bara vänster hand att skriva med.. :b men ska vis nå bilder jag har tagit me telefonen :p

jag före operationen:


min hand efteråt:


gul och sväld..



040510

idag hade vi kundbetjäning jag var ledig före maten och sen hade jag en ansiktsbehandling och brynplockning! har varit på dåligt och konstigt humör idag, för det första hittade jag inte mitt lia arbetsavtal i mitt rum :( sen hela daan ha ja tänkt lite på allt och på operationen som sker imorgon..

så får se om ni hör nått av mej imåron, beror på om jag slipper hem, annars slipper jag hem på torsdag :)  sku så vila att goos sku kom å häls å på mej men han har ju inge körkort, och jag tror inte han har nå tid heller :/ så får vell vara me honom först nästa vecka.. nu när jag behöver honom som messt. blää

nu ska ja fa å frossa i mej mat, får ju inte äta nått efter 02:00 inatt eftersom jag blir nersövd imr..


020510

har inte kunnat blogga på hela häljen, har varit vid Emils och han har just flyttat ti en radhus lägenhet så han har inget internet än! :)

denhäär häljen blev en helt lugn hälj fasst de va vappen! på fredag alltså vappen så va vi no bara några personer vi E och drack lite sen for vi å kör omkring å tålla åpå i Nykarleby :) helt bra kväll nog! hela lördagsdaan och kvällen höll vi på att packa upp allt och vi fick det färdigt :D bara nå tavlor som han ska kanske ha upp ännu :) men de va skit kul å packa upp allt eftersom man inte gör det varenda daag så jag var så excited så vi fick lov å försöka hinna packa upp allt och de gjorde vi ju! ;) sen på kvällen hade jag världens sjukaste mage, de bränd nå otroligt och värkte :( tror de är då denhär senaste veckan har jag stressat så mycket och då slarvar man ganska bra med maten :/ men trots min sjuka mage for vi till Dans en bra stund och sen chaffade jag lite folk runt i N och sen for vi snabbt ett vart till Korv Görans efter mat och så blev de natten :)

kom hem tidigt idag för E började jobbet halv 12 så har hela dagen legat i sängen och hoppats på att min mage ska bli bättre men nej den tyckte bara att den sku bli värre :( men exakt Nu känns den lite bättre *peppar peppar*

ska se om jag ännu ikv far till E och sova.. kmr inte att få vara med honom på ett tag, eftersom han arbetar kväll måndag och jag har kundbetjäning tisdag och onsdag blir det operation(i handleden) såå får se hur de blir efter de kan ju int köra då på en stund och E har inget körkort, polisen tog ju det :b

Såhär ser jag ut idag:

Söndag = orkar inte sminka mej ;)
Alla klädesplagg - Gina Tricot
Väskan (ny) jag älskar den ;)
Smycken - Jc,Lindex,Usa,Seppos guld och från såndär marknads stånd.

(btw, så tappade jag känseln i halva högra stortån i fredags och den ha int komi tillbaka nå :o wierd..)


RSS 2.0