Utan dina andetag



Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag ♥



230810

skolan har satt igång och vi är verkligen igång, har bara makeup denhär perioden tills vi åker på lia, så har blivit att vi har sminkat flera olika sminkningar per dag! hittills har vi övat: Färgfoto make up, Svartvit fotomake up, Scen make up, Fanatasi make up och sotade ögon.

Ihälj var de Juthbacka marknad så har arbetat fredag och lördag på Emils jobb, var minsann fart och fläng på, fanns en hel massa saker att göra eftersom det var så mycket folk.

har powernappat 2 timmar nu och ska tröst äta lite chips och kolla tv, Började nyss sakna Emil så otroligt mycke, fasst jag träffade honom på skolgården när jag slutade skolan och fick några pussar. Men jag tycker inte om att vara utan min andra hälft, vi har de så bra och de är så tomt och ensamt att sova själv.. vill sova med honom varje natt helst, känner mej så otrolig trygg när han ligger och håller om mej och goosar me mej hela natten. Här henna är de bara kallt,ensamt och läskigt att sova själv, vill helst av allt bara slippa det!

btw, så hade vi 7 månaders dag igår, grattis till oss ;)




My love



 Min guldklimp, du e de bästa som finns! ♥


100810

tråkit tråkit tråkit
nere nere nere
vill vill vill
snälla snälla snälla
orkar int orkar int orkar int
varför varför VARFÖR?

ord som åker om kring i mitt huvud just nu, vet inte vad jag ska göra, vill så mycket mer men ingenting blir som man vill.

har jätte tråkit men försöker se frammåt till torsdag då Jag,Emil,Jenny å Freddi åker ner med husbil till åbo och åker iväg på kryssning på fredags morgon till lördag morgon, sen kör vi via ikea och sen upp tillbaka.
Men de är fortfarande bara tisdag och klockan är 6 de är 2 hela dygn tills de, va ska man göra så länge? packa? njäe de tar typ 10 minuter..

ibland skulle man bara vilja bo nån annanstans och få vara med sina favorit männskor hela tiden.. men viljan går inte alltid igenom.
ibland skulle man bara vilja att männskor skulle ändra på sig och tänka noga igenom saker och ting.
ibland skulle man bara vilja att pengar växte på träd så man nästan skulle kuna köpa till sig lycka.

nej nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mej eller nåt, hatar denna hosta som jag också har dragit på mej!




RSS 2.0