skor

kan ju inte finnas nått bättre än skor! och de har man aldrig för mycket av, för man växer ju inte ur skor mera. man har ju sin samma storlek nu läänge lääänge! :)
här är några snygga skor som gärna skulle få bli mina! :)



helt slut

efter 2 timmars träning.. tror ja går å vilar mej en stund. fick dessutom inte sova så länge imorn så behöver nog lite sömn nu ;) de är ju så skööönt att sova!
 

hej å hå

nu blir det gym med pernilla och träna bort allt julgodis ;) japp julgodis och inte julmat.. äter inte julmat så ;) de flessta brukar gå upp mycke i vikt över julen p.g.a all julmat men inte jag :) man äter bara lite för mycke choklad ;)



241209, JULAFTON

yeeep äntligenn jul :) har nyss tränat lite och duschat, nu blir de att ta och ställa sig och sen den efterlängtade(ehm) julmaten, tyvärr så gillar ja inte julmat usch usch :S men kötbullarna går ju iallafall!

ska bli skit kul sen me julklappar och allt, vi är ju en till nu från och med denhär julen :D gulliga Liam har ju kommit till världen så! :)

men nej nu ska ja gå och platta håret och söka nå kläder :D ha en riktit GOD JUL alla! :)

dom e int som du, endå int som du

23 december

JULSTRESS.. huhhhu



181209

lägger snabbt en bild här på tatueringen jag var och lagade idag ;)


älskar den :)

lägger upp nå bättre bilder på den sen nångång, denhär bilden togs strax efter att den blev klar :D
nu ska jag hoppa i säng å sova som en stock ;) gonatt!


171209

7 dagar kvar.. hejsan hoppsan va fort de går :D

helt lyckad resa till vasa idag, hade värsta discot i mini bussen :) ska visa er lite vad jag köpte! :)

   
  

nästan bara svart, men de är ju så jäkla snyggt ;) men nu ska jag hoppa i duschen, har äntligen tinat upp :D



161209

har inte bloggat domhär senaste dagarna eftersom jag inte alls har mått bra.. såå now i'm back! hehe

idag i skolan hade vi egna behandlingar hela dagen så jag fick handvård med paraffin och vaxning! mjuk och len
sen ikväll har jag sovd lite, varit å träffa janni och sett bonde söker fru. såå blir läggdags riktigt snaart, ska bara gå och tvätta bort smink! rengöring och kräm är JÄTTE viktigt att använda varje dag! speciellt så man inte blir torr, får finnar och dålig hy och åldrandet.. ni vet rynkor är inte trevliga ;)

idag fick jag hem min paljett-väst på posten! äntligen.. tror den blir snygg att ha på nyår. kanske lägger mitt paljett hårband också :D bling bling


imåron ska vi till vasa på studiebesök och shopping! hoppas jag hittar nått snyggt och skor :D är inte så jätte rik nu men nått ska jag inhandla ;) har sen julfest på fredag(vet ej VAD jag skall ha på mej) och så äääre JULLOV :D


141209

USCH jag dööööör! -18 grader där ute, de är ju så man fryser fasst i dörrhantaget när man ska stänga dörren å gå sin väg! och tack och lov för bil, tur att de är exakt 1 månad sen jag fyllde 18 huhhuh!


nu skulle jag vilja se sunes jul! haha


hahahaha

ja tror jag dör av garv, hahaha
hittade en massa kiss och bajs humor klippyoutube, och fan va de var bra! ahah
oij huhhu.. ett gott skratt förlänger ju livet! braa de :D

jo igår blev det att kolla Idol final med en barndomskompis Mela! och såklart vann ju erik! och de skulle han ju göra också :D men de bekymrar mej att man kommer höra mera av calle nu som kom 2:a de är ju allti så.. man hör messt av den som kommer andren så kanske de skulle ha vart bäst att erik skulle ha vart 2:a istället? man vet aldrig. men de vet jag att jag vill absolut höra mera från honom! :)

men vilken spänning när man tänker tillbaka, förra året just den tidpunkten satt jag i globen och väntade på att se om alice lr kevin skulle vinna, var där och såg allt robin bengtsson m.m mäktigt värre!

nej nu ska ja börja göra mig i ordning.. blir nog att hittanått ikv så :)


sjuk fortfarande

tydligen, packar jätte mycke i huvudet som om jag skulle ha bihåleinflammation.. så nej frisk är jag nog inte ännu heller.
ska försöka leta upp john blund ^^ och fånga lite sömn.. om de nu går.. sov inte så mycke förra natten, de gick bara inte men ett tungt och sjukthuvud, bihålor, stockad näsa och sjuk hals, bläää


kunbetjäningen

gick riktit bra, jag orkade och ingen stress! + att vi hade lite "fredags feelis" haha så vi busade runt lite, kul var de! :)
fasst de mobbar mej men äääh sånt får man tåla ;)

nu som bäst väntar jag på att sandra ska ha färdigt druckit kaffe vid sin mommo så ska vi fara till nykarleby till hennes, ska sova där :) ska kanske färga hennes hår och träffa en typ, men bara kanske ;) hahah

joodå imåron ha vi först nå lucia program sen så ska vi ha våra manliga modeller som vi ska göra ansiktsbehandling med djuprengöring på! fick fixat en modell i nästan sista minuten men det blir nog bra ska vi se!



jag och sandra i skolan här om daan ;D


101209

yeeeeeeeeeeeeheeeeeeeee the sex is on fire! kings of leon är grymma! :)

steg
upp redan halv 10 idag fasst vi börjar halv 12 men tänkte att jag inte orkar ha en stress  måron och tar de lilla lugna istället. :)

men
förståss för en kvart sen fick vi meddelande av vår lärare att vi börjar kvart i 1 iställe! huhuh då man sku ha veta de sku man ha kunna sova lääänge, men de är försent nu :)

undrar vad ja ska ta å hitta på så länge? hmm...


tävling

jag ska va med i kenzas tävling om the hills dvd boxen :) vem vill liksom inte ha den? alla i the hills lever ju ett sånt lyxliv som man bara kan drömma sig in i! världens bästa serie :) kan kolla alla avsnitt om och om och om igen, sjuukt bra! :) Hoppas man vinner så kan kan se alla avsnitt och se hur många gånger som hellst och bara drömma sig in i drömmarnas värld! :)
hoppas ni håller tummarna ;)




taknar snurrar om kring

helatiden om vad jag skulle vilja göra med mitt hår.. ni vet man är ju aldrig nöjd och helatiden vill man ha en förändring! och det behöver jag nu! :)

 
blondt?                                                          brunett?

 
svart?                                                            långt med lugg?

 
långt men lite mera uppklippt?                    eller nått helt nytt som page?

de är de som är frågan.. svårt att bestämma sig!

hemma

är hemma från skolan idag, ingenting har vart bättre har bara fått mera slemm och fortfarande lika sväld hals å huvudvärk.. ååh men kanske jag är frisk när jag vaknar upp imåron efter en vilodag!

skulle verkligen vilja vara frisk så ja kan till skolan imåron, vi har ju kundbetjäning så är taskit då nån är sjuk, man lämnar klasskompisarna i sticket. för många kunder och för några vårdare.. men men man kan ju inget åt det!

försöker beställa hem lite kläder från ginas sida men NEJ just dom leggings jag vill ha går inte att beställa.. de far inte till varukorgen då man lägger dem dit, de kommer bara att de är nått fel att försökanytt, aaah ja blir så arg!


älskade skor

yeeeep igår kom dem på posten :D och oij bra dom var! riktigt lyckat :)
tvivlade
ju lite på att dom sku fa över knäet.. men de är nog perfekta i den
höjd skaftet är men nog skulle de med ett par som är lite högre typ
lårhöga stövlar men får nöja mej med dom där nu! :)


(har dock uppvikt dendär kanten, så kan man ha om man vill skaftet ska vara lite högre!)


8 december

16 dagar kvar tills jul.. och jag har inte än börjat köpa nå julklappar, inte ens börjat tänkavad man skulle kunna köpa.. ute i sista minuten minsann!

helatiden inatt har ja vaknat av att jag haft sån smärta i halsen och att den bara sväller upp mer och mer.. och tror ni inte jag har haft det hela skoldaan?! de blev bara värre och värre och fick en grym huvudvärk, trodde påsant att mitt huvud skulle spränga vilken minut som hellst.

men endå stannade jag kvar i skolan tills vi slutade än 3 tiden. de va intesmart, jag mådde pyton när jag kom hem, käkade panadol, drack varmt och for å sova. vaknade nyss i hopp om en frisk Madeleine, men nej! huvudvärken,svälld hals och smärta i halsen är kvar! :( vill inte vara sjuk nu, har vartmycke bort från skolan :/

får se om jag kan åka till skolan imåron, vi har kunder halva daan och dem får jag inte smitta.. men hoppas att natten gör susen så jag är frisk och kry imåron bitti(tvivlar) men kanske de går? om man riktit riktit vill.. hoppas!


heej bloggeen

HAHAH.. lååter fjantigt! typ wannabe "kissie" haha nej nej..

idag iskolan gjorde vi franspermanent! ja de görs som man tror.. som då man permanentar håret. man lägger en spole som har ett lim på sig vid franskanten på ögonlocket och sen böjer upp fransarna på den och får dem att fastna sen lägger man permanentvätskor och har olika verkningstider och så! :) och det funkade faktiskt! har inte än prövat hur de ser ut när man har mascara på men säkert äre bra! :) får se hur länge de håller bara.

efter skolan for jag in till stan med sandra, köpte 2 trosor, 1bh och ett paljettband att ha i håret, kan bli snyggt till fest och så! :)


najs lr bajs..

sjuukt



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6243124.ab


alltså fyy va sjukt.. tänk att nån kan vara så beroende av en plattång så man till och med kan ta livet av sin egen syster. och hon är ju 20 år man borde ju vara tillräckligt smart och mogen så man gör inget sånt. usch
vart
e världen påväg?



6 december

hann inte skriva nått igår eftersom jag steg upp ganska sent och så for vi till seinäjoki för att hälsa på vår kompis sandra och hennes bebis :) jätte söt är den, likar mycket föräldrarna :D

efter att vi kom hem typ än 10 tiden for jag och tanya ut! :) vilken kväll alltså ;) haha!
nu
håller jag på att spela lite farmville på fejsbook sen tror jag att jag bara ska ta det lungt och zappa lite på tvn mellan alla repriser som kommer på söndagar! ta lungt behöver jag verkligen idag! :)


Vit toblerone



aaaaaah ♥ finns integodare! vit choklad och lite honung och nötter i en smäll, uuuh
skulle kunna käka upp flera på en gång :D bästa chokladen som finns ju!
vit toblerone är nog mycke bättre än den bruna, men den bruna är ju också helt god!


*gäsp*

har kollat mammas pojkar och bonde söker fru ikväll! missade typ halva av bonde söker fru igår när jag färga min utväxt som behövdes minsann!

äääääääääntligen fredag imåron :D men usch börjar 8 .. och klockan är snart 12.. borde gå och lägga mig.
annars orkar jag inte upp imåron.. mamma ska komma på en special ansiktsbehandling efter behov.. vi ska träna på att göra special behandling på en åldrande hy :)

nästa fredag ska vi ha en manlig modell :) kommer bli kul :D men nu ska jag gå å lägga mig, nati nati :)


kundbetjäning

yees tung och lång dag. gjorde först en handvård med paraffin och efter maten en ansiktsbehandling + brynplockning + överläppsvaxning! :)

är helt sluut nu :b ska strax gå å tvätta ansiktet å lägga på en lugnande mask som jag fick från skolan eftersom jag reagerade starkt på domdär ole henriksen produkterna vi använde igår, är känsligkinderna så de blev jätte rött och sved och pickade och små utslag syntes.. och de syns ännu och gör ont :/ så ska fösöka lägga denhär masken så kanske huden lugnar ner sig lite! :) 

ska lägga upp länkar här till några bra låtar jag upptäckte igår! :)  naajs

sixx am - girl with golden eyes
http://www.youtube.com/watch?v=gvcZcKNDjRo

sixx am - accidents can happen
http://www.youtube.com/watch?v=Nan4Kdtz-9w&feature=related

sixx am - life is beautiful
http://www.youtube.com/watch?v=PYlS_kmxES0&feature=fvw

(de är ju han nikki sixx fråm mötley)


2 december

oij jag har ju inte ens öppnat nån lucka i min dumle kalender ;) tihiii
efter vi hade gjort fäärdigt arbetet på datorerna så gjorde vi lite behandlingar med ole henriksen, lite lyx ;)



och så for jag och sandra på kaffe! :) nu tror jag att ja ska lägga mig ner och kolla lite tv ;)  ska sen försöka få mamma att vilja färga mitt hår :D börjar ha en grymt fin utväxt, höhö


jag och sandra i skolan hehe ;)


sitter i skolan

och gör nått arbete.. tog jsut en bild med webcamen som jag skulle ladda upp här.
men bloggen vill inte ladda upp den :/




takida ♥

I wanna wake up with you
Hold me closer I've been

All the things we been through
Before it's too late
Be mine, be mine!


åååh takida har alltid varit mitt favorit band och kommer alltid att vara det!
och "snart" i februari kommer jag att få se dem spela live :) ääntligen


tisdag

vi började skoldan med att göra våra sminkningar enligt planeringen, hade 45 minuter på oss var och det gick riktit bra! hann som planerat :) sen gick vi igenom ett nytt vax, hetvax som vi fått till skolan! verkar nog vara riktigt bra de också, sen tillsist hade vi teori om åldrande hy och ääntligen slapp jag hem å käka vit toblerone, muums ;)

 nu ska jag dra iväg till min brors och göra lite pedikyr och färga bryn och fransar på hans flickvän och leka lite med Liam förståss ;)


denhär sötnöten är Liam :)


RSS 2.0