Ledig

yepp idag är det kristihimmelsfärdsdag och vi är ledig från skolan. och imårgon är vi också lediga men jag ska i jobb :/ :)
men pengar får man ju iallafall!

ja-aa vilket väder idag asså.. bara regn regn å regn.. jag som hade väckarklockan på tidigt imårse för att jag skulle ut å sola men nej, inget solväder idag,surt.

och det är så fruktansvärt tråkigt.. finns inget å göra då de regnar. men jag tror jag skall ta en liten stund för mej själv å tänka lite. har lite tankar och sånt jag skulle behöva fundera över. 

(jag kan säga såhär i smyg. att när jag har tråkigt och är för mej själv och har nått jag funderar över så har jag alltid på bra men ganska lugn musik och skriver olika texter haha ;D)

skoldagens outfit



Läderjacka - hh
Svart t-shirt - hm
Brun topp - jc
Flätat midjebälte(brunt)  - hh
Shorts - gina tricot
Tights - minns ej
Converse - hh
Brun väska - hm

Onsdag

idag använde vi lite produkter till fötterna från ole henriksen! en jätte jätte grov peeling men den var jätte bra! man fick riktit leena ben! sen massera di med en muskel stimulerande lotion som blev lite kall efter en stund men endå riktit sköön!

Sen var det dags.. modde föredraget och joo det gick bra och jag höll nog 15 minuter! :D Jag slutade redan 1 och for till arbetet ( mammas arbete, jag jobbar där på sommaren. de är en inredningsaffär) eftersom jag ska fösöka arbeta nu efter domhär sista korta skoldagarna och hela sommaren förståss förutom då jag åker till usa! ;) men de behövs nog att jag arbetar så jag får ihop lite pengar till usa resan och kan shopppaaa! :D:D
kom nyss hem och nu ska jag gå och sova en liten stund,är så jäädrans trött! :)


bild på minneapolis som är huvudstaden i minnesota, dit jag ska i sommar ;)

kundbetjäningen

oij oij vilken jobbig dag igår asså.. de va därför jag inte hann blogga!
vi hade vår sista kundbetjäning och före de steg jag upp tiidigt å var uuurtrött och började skriva på mitt modde föredrag om vår häst och om hästar.. de tog en bra stund. sen när jag likväl kom till skolan var det stressigt för jag hade FYRA kunder !
13.30 fransfärgning, brynfärgning + brynformning.
14.00 Ansiktsbehandling med djuprengöring (tar ca 1½ timme)
en KVARTS matpaus
15.45 håltagning
16.00 Ansiktsbehandling  med djuprengöring!

oij huhho! stressigt minsann men "tur" man kanske inte ska säga så  men så avbokade min kund dendär ansiktsbehandlingen med djuprengöring klockan 14 så då kunde jag ta lite mera tid på mej att färga fransar å bryn å plocka dem och så kunde jag ringa och säga att hon som skulle ha håltagning kunde komma nångång mellan 14-15 :)
så jag fick en vanlig matpaus och sen bjöd vår lärare oss på kaffe/saft och kex eftersom de var sista kundbetjäningen ;)

Måndag

vi hade praktiskt vax prov idag och under tiden som andra gjorde provet gjorde vi nack och ryggmassage! :]
provet gick nog riktigt bra tror ja :D sen hade vi lite tid över så vi fick ta och vaxa vad vi ville så jag fick vaxade ben!
passar ju bra då de är skolavslutning om en vecka och man ska ha klänning! ;D

sen hade vi ett 8 sidor långt prov i anatomi och fysiologi men vi fick ha med alla anteckningar från hela året lr de pappren man har kvar ;D de gick vell nog hyfsat skulle jag säga..

Nu har jag bara en kunbetjäning kvar som är imårron och på onsdag ska jag ha föredrag i modersmål sen är allt plugg över! :D:D jesss!

neej nu skulle jag  måsta skriva lite på mitt föredrag har typ skrivit 2 rader å ska ha de på onsdag, haha bra madde!

ikväll

har jag vart till neste med pernilla :D
roligaste var nog när de ringde "PERNILLAAAA DE RINGEEER!" "jaaa.." "PERILLAAAA DE RINGEEEER!"
"JAAAAAAAAAAAAAA!" hahahahahahhahahahaha xD ingen förstod de där förutom jag och pernilla ;D



har fått lite solblekt hår :)
men nu måste jag nog gå å lägga mig, gonatt! ♥

söndag

jag har vart ute och solat hela dagen! de har varit ett perfekt väder! :D fasst liite varmare skulle det nog ha kunna varit ;)
passade på och fota lite när jag var ute så ska lägga in nåra bilder när nurå :D
vår katt pojken:
   
                                                        kolla in ögonen!
Mimmi:
   

tösen:
 

grålli:

 

de var inte så lätta att få på bild då de inte ville stå istill ;)

jag hade lite tråkigt sålänge jag solade ;D
  

lördag

hej idag har jag lagat min syster fin i håret ;D haha hon skulle på nån våravslutnings grejj från jobbet så!
när jag kom hem slängde jag mej i solen och solade en stund! så sköönt men de var inge vidare att ha vart inne hela dagen och gjort en håruppsättning iställe för att få sola ;D haha

men nu äre brått jag måste hoppa på min cykel å bege mig in till stan för vi skall till torget å kääka mjukglas, mums!
hejdåå ha en jätte rolig lärdags kväll allihopa! :D

dagens outift



 

Jeans tights - vila
topp - jc
peak performance tröja - bros/moda i vasa. minns inte riktigt

usch jag är trött nu efter en liten shoppingrunda på stan.. tror jag ska gå och lägg mig renn så här tidigt efter som domhär senaste kvällarna har blivit riktigt sena!

torsdag, snart hälg!

igår hade vi bara skoldag från 8 till halv 12 och idag hade vi också det! :) eftersom de är nå lärare som är borta.
giår kom det 20-30 st som gick på nian från ett högstadie som ligger ganska intill vår skola. dom skulle ha en vårmiddag alla nior på kvällen så dom kom till oss och fin en snabb manikyr/handvård (nagelklippning,filning,insmörjning av nagelbanden,massage och lackning) så dom skulle ha fina naglar till kvällen och som matchade in klänningen de skulle ha på sig!

Idag har vi testat på ole henriksens produkter! vi har inte dem iskolan eftersom de är lyxprodukter som inte är så billiga.. men vi hade fått in några av vår importör så vi provade göra en helt vanlig ansiktsbehandling med dem på varandra! riktit kul och sen slutade vi :D

nu ska jag åka till gymmet å träna. eventuellt ska jag i solarie om det finns nått ledigt för min bruna har nästan gått helt bort nu när det har vart så kallt här så man inte har kunnat ligga å sola! så de lilla jag har kvar skulle jag vilja att ska hållas tills man kan sola igen ;) yeeep efter gymmet ska jag in till stan om jag får någon med mej.. vill säga ;D


Tisdag

först hade jag en fotvård innan lunch och sen en ansiktsbehandling med djuprengöring! det gick nog riktigt bra men jag hade så huvudvärk så mitt huvud höll på att spränga lr nått! USCH! det var nog den värst huvudvärken jag haft på länge.

jag slutade än 7-tiden, när jag kom hem tog jag en panadol,böt till jeans och längde i mej en jogurth och så hoppade jag på cykeln och cyklade till cissis! :] sen for vi med viktor till neste och sen for vi till "månto" å fiska men jag och cissi for ut å köra med viktors mercedes sålänge ;) sen for vi till viktors hemgård som är berdvid jennas! :D så jag for och pratade med jenna en stund och sen in till viktors på kaffe :)

Sen for vi till viktors lägenhet och sjöng singstar och pratade minnen :D och plötsligt var klockan halv 1 och jag var påväg hem cyklandes och skulle till skolan till 8! det blev lite väl sent men jag orkade nog upp sen på morgonen :)


120509

nu äre tisdag och kundbetjäning har jag idag. jag kom nyss ur duschen och funderar på hur jag skall fara till skolan.. skall jag gå/cykla lr ta moppen..hmm ja vet inte hur länge de tar å gå.. och om jag tar moppen lr cykeln måste jag gå in till skolan vid huvudingången och alla är på mat nu så inte vill jag gå igenom allting för jag ska som till andra sidan skolan var vi har vårt klassrum och salong.. usch jobbit sånthär :D

men nu ska jag söka reda på mina mjukisvyxor och ta på mig en peak huppari så är jag snart klar för att gå till skolan :)


ikväll

har jag vart till gymmet för 1½ timmes träning, vääldigt sköönt efter att ha ätit så mycket gott igår på morsdagen ;)
just har jag kollat färdigt spårlöst, fattar inte hur folk kan adoptera och lämna sina ungar på abrnhem och bara skita i dem :O de är lika gripande varje gång!

nu tror jag att jag ska gå å lägga mig. vi har kundbetjäning och om jag minns rätt har vi fotvårder inbokade hela dagen och kvällen så de kommer att bli tungt! så bäst jag går och sova nu så man orkar men vi börjar ju iaf halv 12 så de underlättar lite :)

men sov gott allihopa ♥

Måndag

jo som sagt jag har ledig dag idag :D alla på kosmetolog 1 har det idag eftersom vi har varit på studiebesök och mässor på icke skoltid så då hade vi några dagar vi fick ta ut så vi tog en ledig dag idag ;)

jag kom hem från tanyas än 10 tiden imårse och jag var så trött och for å sova igen när jag kom hem och sov till typ 1 ;)
och nu är klockan 3 och jag har precis inget att göra :/ funderar på om jag ska gå å sova nu en sväng innan jag draar till gymmet för att träna ;D de ska bli skönt att träna iaf :D:D


va pigg man ser ut när man är ledig och har fixat till sig till 0% ;D

Morsdag

var det igår :) syskonen kom hit på kaffe medans jag sov..ehm, men jag vaknade
då de kom så jag steg upp direkt :D jag hade somnat om så ;)


mot kvällen for jag och pernilla till neste, satt där och träffade lite olika folk och så :] sedan for vi hem och packa och jag hämtade pernilla och så for vi till tanyas vi skulle sova över där eftersom både jag och pernilla hade ledig måndag och tanya började klockan tio :) när vi kom till tanyas for vi ut med cissi och vicki, vi pratade gamla minnen och cissi körde med vickis mersa ;) haha oij vad vi skrattade denhär kvällen :D haha!

party make up'en

nu ska jag lägga in lite bilder av party make up'en men tyvärr blir de inga bra bilder med kamera lr cam för med kameran ser det ut som de skulle vara blått allting och så :S skulle behöva inskaffa en systemkamera! :]


jag har ju ganska små ögon och lite "hängiga" ögon så därför sminkade vi de svarta ganska högt upp och utåt för de ger en sån effekt att ögonen lyfter  :)


som på denhär bilden syns det bra! :]


försökte fota ögat men som ni ser allt ser ganska blått ut. men iaf är highlighten lagad med en pärlemor vit och sen lag vi en turkos pärlemor färg på ögonlocket och där nere var de syns ganska bra att den är turkos! sen lag vi dehär svarta som ser blått ut här :P men de lagade vi så att de turkosa gick in i de svarta och sen suddade vi lite svart dit nere också!


FREDAGS HUMÖR ;)




jag före jag for ut till en kompis villa å grilla! :]

hej :D

nu ska jag och pernilla fara till tanyas! vi ska sova över där eftersom vi har ingen skoldag imårgon ;)
men jag skall skriva om hälgen och lägga upp lite bilder imårgon :D
för nu måste jag fara å hämta pernilla, hejdå ;)

fredag

idag började skoldagen klockan 9 med make up! vi gjorde party make up ;) vi fick välja mellan 3 olika bilder (vi skulle sminka ungefär lika dant som på bilden man valde) och vi valde att göra en party make up av pärlemor vit som bas och sen en pärlemor turkos och en pärlemor svart med glitter i! :)

sen efter maten gjorde vi spa fotvård :D ikv ska vi alla kompisar till en villa å grilla å så.. så det blir nog kul! :)

här är en bild på mej med party make up på som sandra gjorde. blev riktigt snyggt! :)


jag kan lägga in nå bilder på make upen sen som jag har tagit med kameran.
men de är så svårt att få bra bilder, de syns bäst när man ser själv på någon sådäär irl hur det blev ;)


NEEEEJ

usa vann! 3-2 :( usch nu blev jag väääldigt arg! vi skulle ha kommit bland dem 4 bästa om vi vann och så fan förlorar vi!  :(  ingen mera hockey kvällar i inneveckorna lr hälgarna :/ nu visar dem också repris på tvn av målen vi gjorde osv.
fan jag skulle kunna börja gråta! de är ju så sorglit :( 1 år tills nästa VM :'(

men imårgon är jag ledig heladagen och har distans uppgiften fäärdig så hoppas det är sol så jag kan ligga å steeka i solen hela dagen och sen ett träningspass på kvällen! de skulle vara PERFEKT! :)
men neej nuu gonatt ♥

hockey

kollar jag nu Finland - Usa första perioden har gått och det är fortfarande 0-0, väääldigt spännande! :D om vi vinner nu kommer vi bland de 4 bästa ;) inte illa dee :D

men nu ska jag hämta nått å dricka så länge de är paus! hejdåå kolla hockey vet ja! ;)

valborg

torsdag(valborgsafton): var vi först vid tanya och festade lite för oss själva,hah :D sen for vi till sandras villa och sen stan  :] de var nog helt okej kväll!

tanya jag och pernilla :)

fredag,1:a maj: på dagen for jag till stallet eftersom vi har varje år hopptävlingar på 1:a maj! sen for jag och mela till tanyas för hon var ensam hem hela häljen så jag sov där ;) vi satt och pratade i solen och så :] sen for jag tanya sandra å hjälpa denis att flytta till sin lägenhet! :] sen blev de tanyas igen och kollade hockey och sen kom sami alex och jimmy till tanyas och vi spelade guitat hero,grillade och spelade alias typ ;) riktigt kul!

lördag 2:a maj: på kvällen lagade vi några drinkar och badade i bubbelpoolen :D sen ställde vi oss och kollade hockey men vi förlorade :( sen kom hela kill gänget till tanyas :D vi sjöng karaoke,masserade och jens gick runt och fotade helatiden men  ingen ville vara med på bild haha :D

söndag 3:e maj: jag tanya och pernilla for först till bönski och sen mc donken och neste! satt där ute och chillade i solen :D sen kom killarna dit och vi hoppade på med dem och körde omkring i stan och for till torget å käka glass ;D sen kom vi på att vi far till fäboda ( ett jätte fint ställe men lååång badstrand) och grilla :D så då gjorde vi det for dit och grillade korv och marshmallows! :D sen sprang vi på klipporna,kollade solnedgången och sjöng! riktigt bra kväll! sommaren är ju snart här :D

hohho

de har minsann vart fart och på nu denhär valborgs häljen! har inte hunnit sätta mig framför datorn ens :]
och igår kollade jag hockey och vi(finland) vann mot canada :D yeeeees ;) och så tänkte jag slänga in ett inlägg efter att hockeyn var klar men nej, då funkade inte internet anslutningen, argh. ja blir så arg då de bråkar hela tiden.. speciellt då man ska göra nått på nätet så funkar de inte :S
igår hade vi make up och gjorde fest sminkningar! :) sen hade vi fysiologi och anatomi! och jag var så trött så jag höll på å somna hela tiden. sen när jag kom hem en 3 tiden så somnade jag och vaknade först halv 8! snacka om trött. och de värsta var ju att jag missade träningspasset! :/
idag har vi kunbetjäning så jag börjar först halv 12 :]


bilden är från igår, vi gjorde fest make up :)


RSS 2.0