good music




http://www.youtube.com/watch?v=T8AvtYJDBoA



trött

jag är jätte trött idag så har just sovit 2 timmar.. är heelt slut ändå :/ ska nu göra en planering och tidsplanering på en make up som ska göras som ett praktiskt prov imåron.. oij suck så jobbigt att planera :/ men men tror jag ska lägga på lite bra musik och börja på! :)




make up

hade vi hela skoldagen, riktit kul! :) har faktiskt bildermej hur jag blev angelica sminkade mej :)


hon tog inspirationen till sminkningen från denhär bilden





thats  me


du förstår inte hur mkt jag tkr om dej och behöver dej



ja vet att de e nånting
ja ser de på dej
då du ler mot mej och dina ögon glittrar
du e de finaste som finns!


nya skor

klickade hem ett par nya skor idag :) hoppas dom är bra också! de stog att dom går över knät men tvivlar lite på de.. om dom inte gör det får dom nog åka tillbaka tror jag :) hoppas på att dom kommer snabbt!





lite bilder

har inte så många från kvällen men några iaf ;)


jaag före jag for till tanyas


Tanya :)


Martina :)


pepparkaksdeg, mums


haha billig humor




outfiten



svart jacka - hm
brun topp - gina
leggings - lindex
smycken - lindex,jc,finnfeeling och från nån mässa
(har åxå ett långt silverhalband/eller flera)


julnails ;)


söndag

oij va man kan va trött .. sovd först till 12 och så kom min bror och hans flickvän med liam(deras 3 månaders baby, som jag är faster och fadder åt) så då var de bara att slita sig ifrån sängen. sen när dom hade farit hem for jag och sova igen och vaknade halv 5, hiih ;) ja älskar att sova och idag orkar jag inte göra nått..

igår for vi först till tanyas och baka pepparkakor,julstjärnor och drack glögg :) ska lägga upp nåra bilder sen! efter att vi var vi tanyas några timmar for vi till stan och till holm på us sen for vi till stan och till tanyas igen och dricka glögg! riktigt najs :) fast sen kväll men de är ju bara lillajul 1 gång i året ;)

här är några bilder som jag lånade från pernillas blogg! :)


jag tanya pernilla å martina, krraaazyyyy ;)


yo maaaaaaaan!


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hahaha



lilla jul :)

de är de idag! vaknade upp i mitt rum där ute höll de på att bli mörkt, under mitt hjärta som lyste på väggen med en lillajuls present bredvid, choklad tomtar och en adventskalender, MYYYYS

igår var jag och pernilla hos martina och kollade film, åt gott och chillade :] riktit lungt å bra!

har nyss vart till affären å köpa pepparkaksdeg och glögg för ikväll ska vi till tanyas och ha julmys! mums :) ska nu gå å söka nå passande lilla juls kläder, nått rött kanske? ;) kan lägga upp bilder på hur outfiten  blev ;)


aiiiiij

slutade redan halv 11 idag :)  fick ultaljudsbehandling och sen städade vi salongen lite. efter skolan var jag med sandra och jannika och sen for jannika hem med buss så kom noora med oss en stund! riktit najs.. sen kom sandra hit till mitt och for just :)

ja har jäääättte sjukt höger knä idag :/ har nå problem med ledbanden från förut men nu sen jag föll på knä för nå veckor sen (a) så har de bara blivit sjukare å sjukare å knakar å knastrar i de då man rör på knäskålen så inte vet jag vad de är för fel.. de blev jätte sjukt idag av att jag körde lite bil så får se vad som händer ikväll då, jag kan iaf inte köra nå mycket :/


mammas pojkar

japp då har jag kommit hem från en trävlig kväll med malena och noora :) ska nu direkt börja kolla mammas pojkar så jag inte kommer så sent i säng ;) men slutar redan kvart före 11 imåron :D så ska jag vara med sandra en stund :) natti natt ♥


Sandra och jag, vad brun man var här ännu! :)


då var skoldagen över

vi hade ju kundbetjäning idag då och jag var i sköljen hela dagen(diska och sterilisera alla saker och instrument man använder) efter som jag har vart sjuk och haft så mycket annat att fundera på så tyckte vår lärare att jag kan ta det lite lungt idag så.

sitter vi internatet men malena och noora :) vi ska snart köra iväg till "parampampampam i'm lovin it" ;) på glass och sen ska vi åka till mitt så malena får se mitt rumm, hon har faktiskt aldrig varit till mitt så ;) naaajs


jag och malena ;)


Noora och jag :)


läggdags så småningom

vare nån annan som såg oskyldigt dömd? blev så arg på dendär doktorn som gick runt och spruta i dem överdos av mediciner! gaaah.

menade få nå fel då fia "dog" tänkte också att hon kan ju inte dö nu och vara bort ur serien de går ju inte.. som tur fick dom ju henne levandes igen :D

haha oijdå vad man kan bli inne i en film man ser, de är ju sjuukt :D men nu somnar jag här snart så natti natti :)♥

jag kom på en sak

när jag sto å duscha.. att tänk dom som tvättar håret varenda dag lr varannan dag, tänk vad det sliter på håret? och oftast fönar dom ju det då också.

men då finns de ju dem som tvättar håret nångång i veckan lr 1 gång i veckan bara, som har ni inte märkt kenza hon skriver ju inte att hon tvättar håret så ofta? och jag hör nog till en av dem! onödigt att tvätta håret föränn det blir skitit och flåttigt för mitt blir typ aldrig de! och de sliter mindre på håret att inte tvätta de så ofta + att jag fönar aldrig håret ;) för jag har lockigt hår och de ser förskräckligt ut och blir jätte risigt om man fönar det! så har helldre upp det i en boll iställe för att föna eller platta det och nöta det ännu mer ;)

och inte är man ju äcklig för att man inte tvättar håret mera än vad det behövs? man duschar ju ändå kroppen oftare än håret och så tkr jag det är myyyycke enklare att styla och laga håret om de är lite skitit än nytvättat! eller? ;)

dehär var då en liten parentes bara ;)


jäklar vad mysigt det blev!


eller hur? ;) here are we gonna make som lööööv, haha
bildkvalitén är ju inte den bästa eftersom de ser ju inte lika mysigt ut när man har blixten på!

efter många om och men så fick jag tillsist min ljus slinga och upsatt den! hoppas den inte trillar ner nu efter nåra sekunder för då blir jag arg, riktigt arg! ;)

men nu ska ja hoppa i duschen och sen ikväll blir de att kolla bonde söker fru och oskyldigt dömd, börjar ju halv 12 imorgon för vi har kundbetjäning! :)


typiskt typiskt typiskt

har sökt nu hur länge som hellst efter min ljus slinga som jag brukar ha över julen.. om jag minns rätt så hittade vi inte den förra året heller.. men ååh vill lägga upp en nu.. på väggen vid huvudändan av sängen. skulle vara så myysigt! Men ska ta å städa upp lite i hyllorna osv. så jag kan lägga flera ljus och så skulle mamma åka till affären efter jobbet och se om hon hittar såndär ljuslinga med små lampor där, hoppas hoppas ;)

nej nu ska ja gå å röjja upp litee :D kan ju visa lite bilder sen på hure blev OM hon hittade nått i affären ;)


Godmorgon hehe

klockan är halv 2 och neej jag vaknade inte nyss ;) vaknade till för typ 1½ timma sen och sen låg jag och dagdrömde om såntdär härligt..  ;) å de får man göra!

jag tror faktiskt att jag inte har nå feber nu.. de känns iaf som att jag inte har,men ska ta å prova strax och se om jag hade rätt lr inte ;) sen tror ja att jag skall städa mitt rumm lite och se om jag kan julpynta det lite.. i like candles and christmaslights and stuff ;)IKEA har dom massor av sånt mysigt!

 

åååh ja tkr hondär tatueraren skulle kunna svara på mitt mejl nu! argh.. ja vill ju å tatuera mej denhär veckan!! :( tror bestämt att jag får ta å ringa dit idag om hon inte skickar mejl snart..

men nu draaar jag ivääg hejdåå :)


tattoo

skickade ett mejl till en tatuerare här nära om hon gör sån tatuering som jag vill ha och vad de skulle bli och kosta.. har nämligen bestämt mej nu för att jag ska tatuera mej och nu så fort som möjlit för denhär tatueringen kommer att ta mej genom livet och påminna mej om allt som jag har klarat när allt har vart i bottnet och påminna mej om min pappa

 

Haydens tatuering är ju ur snygg! säger inte var jag ska laga, ni får se det sen ;)


thriving ivory


(Det är han i mitten som sjunger)

han e grym! han e snygg och har världens bästa röst! ♥


http://www.youtube.com/watch?v=S38-mjy5NtA&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=ElNIpHfgBuw&feature=fvst




ingen skola

är hemma idag, har en konstig flunsa som är på gång.. har stegring typ jämt och imellanåt stiger det till feber.. hade feber igår kväll och har ännu så var ett bra val att stanna hemma idag! + andra privata skäl.

tror jag snart skall hoppa i bilen å köra i väg till siwa och köpa lite gott och så ska ja ligga å kolla filmer och zappa lite på tvn hela denhär daan. får se om de blir nån skola imåron för mej, vår grupphandledare tkr ju att vi ska vara febrfria en dag förrän vi kommer tillbaka till skolan, och jag har feber nu så.. ser illa ut.


(bilden är från då vi hade styling förra veckan :))


new moon



har haft delade uppfattningar om filmen, vissa säger den är inte alls så bra som man tror och vissa säger den är otrolit bra! och jag håller vid det sist nämnda.. jääklar vad bra den var! och sorglig.. grät mej igen typ halva filmen.. men den var såå bra! :)

och edward är ju sjuukt snygg, man skulle kunna käka upp hans läppar! ;) och vad varulven blev snygg utan tröjja och kort hår, men edward är endå bäst! :D läängtar så tills den tredje filmen kommer ut!


måndag igen då

och lika jobbit att stiga upp på morgonen as always! huhho hur kan man alltid vara så morgon trött fasst man sover hur mkt som hellst på hälgerna.. mhm konstit!

iaf i skolan idaag hade vi nåra från en annan skola som fick komma på nack och rygg massage o handvård! :) jag gjorde handvård, de va ett tag sen sist så riktit kul var de!

sen hade vi lite teori om brudmake up, yep till bröllop! :) efter teorin gjorde vi en väg, jag sminkade malena och imåron sminkar hon mej! tyvärr glömde jag att ta bild ;) hihi

snart bäre av till stan å eta "chikanese mat", kina mat kallar ni andra vell det och sen ska vi på bio å kolla new moon, äntligen säger jag bara! blir spännande efter allt man har hört av andra som har sitt den ;)


jag gillar modet som är nu


Leggings! är så bekväma till tusen och så snygga ändå! Domhär 5 leggingsen är bara ett måste för mej så jäkla snygga! de sista leggingsparet till höger på bilden har jag redan men i en annan nyans och så otrolit bra är dom! skulle kunna ha dom dygnet runt!

köpte även ett par leggings igår när vi var på stan ska visa en bild åt er här nu, dom kommer bli flitigt använda!
 lite bling bling men snygga!



hejsan hoppsan

här händer dett grejjer! har inte haft nån lust att blogga eftersom min blogg har haft ett helt anligt utseende men nu har jag äntligen tagit mej i kragen och gjort en enkel header och designat bloggen lite så nu kommer antagligen lusten tillbaka! ;)

ska ännu fixa lita här ännu tror jag, men vad tycks? :)

RSS 2.0