31 januari

idag steg jag definitivt upp men rätt fot! har varit på bra humör hela dagen. Dessutom är det ett perfekt vinter väder där ute. solen skiner och en klar himmel, några grader på minus och snö.Jo och idag hade vi bara två lektioner idag så vi sluta redan vid lunch. När jag kom hem till jeppis så for jag till sportis och träna 1½ h. De var skönt och jag var på ett så bra humör så jag skulle ha kunna träna i evighet. nyss har jag kommit ur duschen och nu är det matlagning på listan. jag är hungrig som en varg eftersom vi slutade vid lunch så det blev ingen mat förr oss.och ikväll blir det att åka till stallet. oij va jag e hurttig idag! de är rätt roligt.

madeleine ~ lev ditt liv du har bara ett!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej, du bloggar också här, va roligt! sköt om dig! :)

2008-02-03 @ 12:20:42
URL: http://ninasofi.blogg.se
Postat av: Anonym

jo men jag är fortfarande lite nybörjar här :) om jag skall erkänna så tog det en bra stund innan jag förstod om jag kunde svara på din kommentar lr hur jag skulle göra,haha! :) tack detsamma! :)

2008-02-03 @ 14:14:06
URL: http://madelein3.blogg.se
Postat av: Nina

hödy fast jag har blogga ett tag ren så e ja som en nybörjar jag å, du behöver int alls känn de ensam :)tack tack!

2008-02-03 @ 15:14:24
URL: http://ninasofi.blogg.se
Postat av: Anonym

haha jamen va bra! tå böv it ja känn me så mytsi "sämber" än adär! :) men va ska it man läär se så småningom.. no vari ju såde me t.ex. lunar. man kuna it na ti fösst å nu kan man fasst blund å jö allt :)

2008-02-04 @ 20:44:52
URL: http://madelein3.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0